Uppfödareutbildning

Här kommer lite nytt Sara, hahaha.

Jag vet, allt ligger nere just nu. Båda denna och min personliga blogg. Det är inte lätt att få allt att gå ihop med 4 barn som har börjat skolan/dagis, två nya valpar och så har jag börjat jobba igen. Det är mycket roliga saker som händer.
Igår kväll fick jag äntligen se den efterlängtade uppfödareutbildning har nu släppt ännu en delkurs här i Örebro. Jag vet av erfarenhet att platserna går fort så jag skickade två mail till dom olika ansvariga snabbt som sjutton.
I våras gick jag Beteende och nu i oktober ska jag gå Genetik. Tyvärr så anordnar Örebro kennelklubb delkursar endast en gång i halvåret ungefär. Vore roligt att kunna gå hela alltet men jag är glad för vad som kommer. Jag har haft lite tankar på att försöker gå någon del/delar i andra städer som ligger nära. Får se vad jag hittar.

Så nya kennelnyheter:
I lördags har våran fina Gucci flyttat till ett nytt hem. En super gullig par som har inga egna barn och är dryga 50 har varit här och hämtat hem honom. En mer bortskämd och älskad hund får ni leta efter. Han är redan deras bebis och jag är så glad för min älskade Gucci att han får bo som han förtjänar.

Marley hela 4 månader igår stannar kvar i kenneln och är en riktig mammagris. Jösses vad han älskar mycket och ofta men bara mig. Lite söt är det för jag tror min man ville göra honom till sin lite grann då Gucci flyttade men Marley är inte intresserade.

Olivia(Ollie) är hela 9 veckor och jag flög up till Härnösand i förra veckan och hämtade hem henne. Hon var så blyg några dagar men nu, jösses amalia. Hon är så fartfylld och jätte lik Rosie i den åldern. Det är skillnad på tikar och hanar.

Rosie har hunnit fylla 1 och vi ska PL undersöka henne om två veckor. Spännande!

Jake är bara Jake, cool som alltid och är numera super kelis med Gabriel och han sover till och med i Gabriels säng om nätterna.

Alla 4 har fått en tid för att börja rabiesvaccinationen och blodprover för EUpass som vi ska skaffa. På så sätt kan dom båda ställas ut i andra länder och även hänga med när vi reser till Tyskland osv. Sen tänkte jag ett någon kanske få hänga med mig till USA så småningom.

Jag skulle bjuda på bilder men det får komma ifrån min andra dator sen. Den här har gjort en konstig uppdatering och inget fungerar.
På återseende//Lori

RSS 2.0